Hajdúszoboszló

Debreceni út 6

Foglalás:

+36 202158 112

Általános információk

Az alábbiakban olvashatja a szállodai szolgáltatásainkra vonatkozó általános információkat és a vendégeink részéről leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

 Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

14:00 órától

A szobaár tartalmazza: szállást, félpanziós ellátást, parkolás díját, wellnes használatát, wifi használatát, programokon való részvétel díját, áfát.

A szobaár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót (18 év felett 500,- Ft/fő/éj), standard szoba esetén a fürdőköpeny díját (500,- Ft/fő/éj), játékterem használatát.

Szoba használata 10:00 és 14:00 között: 10.000,- Forint

Szoba használata 14:00 óráig: 10.000,- Forint

Szoba használata 14:00 óra után: teljes szobaár

3 éves korig a szállás és ellátás ingyenes, 4 éves kortól 9 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.

Kiságy (ágyneművel), fürdetőkád, bili, wc szűkítő, fellépő, etetőszék, superior szobáinkban vízforralási lehetőség.

Szállodánk nem tud fogadni semmilyen állatot.

A foglalás megerősítéséhez szállodánk részére a foglalástól számított 2 munkanapon belül, a foglalás értékének 30%-át kell megfizetni. Az előleg megfizetéséről előlegszámlát küldünk a vendégnek, meg nem fizetése estén pedig a foglalást automatikusan töröljük.

A foglalást – bármilyen indokból – az érkezés napját megelőző 14. napig lehetséges díjmentesen lemondani. A 14 napon belül történő lemondás esetén az előleg összege a szállodát illeti.

A szállodai szolgáltatások értéke a helyszínen készpénzben, bankkártyával, hitelkártyával, vagy OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával egyenlíthetők ki. A szállás árát az érkezés napján köteles a vendég kiegyenlíteni, a fogyasztásokat és az igénybe vett szolgáltatásokat pedig a távozás napján.

Szállodánk éttermébe fürdőruhában és papucsban nem megengedett a belépés, kérjük az étkezések során alkalomhoz illően szíveskedjen felöltözni.

Szállodánk belső tereiben, a szobákban és az erkélyeken sem megengedett a dohányzás. Szállodánk udvarán és parkjában külön dohányzásra kijelölt helyek találhatóak.

Szállodánk saját parkolóval (nem őrzött) rendelkezik, melyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A hátsó parkolót éjszakára lezárjuk.

2021. szeptember 1-től az összes vendégnek, beleértve a csecsemőket és a gyermekeket is, érvényes fényképes igazolvány szükséges bejelentkezéskor a hatályos törvények szerint. A fényképes igazolvány lehet: személyazonosító igazolvány, kártyaformájú vezetői engedély vagy útlevél. A recepción digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig. Okmány hiányában a szálloda köteles megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.

Szállodánkba történő tartózkodásához és a szolgáltatások igénybevételéhez szállodánk NEM KÉR védettségi igazolványt.

Szállodánk Szép kártya elfogadóhely. A szép kártya mindegyik alzsebét elfogadjuk (szállás, vendéglátás, szabadidő). 

A termálmedencék 32 és 36 fokosak, a kültéri medence foka pedig az időjáráshoz viszonyítva lesz fűtve vagy hűtve.

Kültéri élménymedencénket a kicsik imádják és természetesen korlátlanul fürödhetnek benne, 14 éves korig szülői felügyelet mellett. Termálvizes medencénket gyermekek számára nem ajánljuk, 3 év alatt pedig használata nem megengedett. 

Mind a gyermekek, mind a felnőttek kötelesek fürdőruhát viselni a medencék használatakor. A még nem szobatiszta gyermekek részére az úszópelenka használata kötelező.

Szállodánk csak erkélyes szobával rendelkezik.

Svédasztalos reggelit és svédasztalos vacsorát takar.

Reggeli időpontja: 07:30-tól 10:00-ig

Vacsora időpontja: 17:30-tól 20:00-ig

Az ételintoleranciában szenvedő vendégek igényeiről szállodánk nem tud gondoskodni. Kérjük ez ügyben vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A wellness részleget 08:00 órától 19:00 óráig lehet használni.