M

THERMAL HOTEL GARDEN

Szolgáltatások

Szállodánk szolgáltatásai.

Wellness

A Thermal Hotel Garden 270 m2 vízfelületű, 8 élményelemmel felszerelt szabadtéri, hidegvizes élménymedencével rendelkezik, melyben mind a kisebbek, mind pedig a felnőttek élvezhetik a nyári forró napokon a hűsítő csobbanást.

Szállodánk közvetlenül a híres hajdúszoboszlói termálkút mellett helyezkedik el, így vendégeink elsőkézből próbálhatják ki a 32°C-os és 36°C-os fedett termálvizes medencéink gyógyító hatását.

Medencéink mellett lazíthatnak a finn szaunában, infraszaunában vagy fitness termünkben.

Kikapcsolódás felnőtteknek

Szállodánk vendégei akár a medencénél, akár a társalgóban elfogyaszthatják a bárunk által kínált hűsítőket és házi készítésű limonádénkat, továbbá kikapcsolódhatnak a biliárd, darts vagy a csocsó játékaink mellett.

A szabadtéri sport kedvelői díjmentesen használhatják kosárlabda, strandröplabda és tollaslabda pályánkat, illetve ping-pong asztalunkat.

A Thermal Hotel Garden különböző zenés estekkel és programokkal is kedveskedik vendégei részére.

Kikapcsolódás gyermekeknek

Számos szolgáltatás áll gyermekekkel érkező vendégeink rendelkezésére a Thermal Hotel Gradenben:

   • Előzetes egyeztetés esetén külön étel készítése a gyermekek részére
   • Kinti játszótér
   • Játszószoba
   • X-box és ping-pong szoba
   • Társasjátékok
   • Kosárlabda, tollaslabda, strandröplabda
   • Baba fürdetőkád, babágy, bili, wc szűkítő, etetőszék igénylése

Internet szolgáltatás

Használja térítésmentes vezetéknélküli internet szolgáltatásunkat a szálloda szobáiban és közös tereiben. Igy mindig eléri családját és barátait, bármikor ellenőrizheti e-mailjeit vagy követheti a közösségi média híreit a saját mobileszközein. Maradjon kapcsolatban az egész világgal!

Parkolás

Szállodánk közel 60 darab parkolóhellyel rendelkezik, melyeket vendégeink érkezési sorrendben, előzetes foglalás nélkül, térítésmentesen használhatnak.

Széf

Minden szobában talál széfet a szekrényben, hogy értéktárgyait biztonságban tudhassa. Ha nagyobb értékű tárgyat szeretne tárolni, kérjük, helyezze el a recepciónál található értékmegőrzőben.

A pihentető alváshoz

A jó alváshoz kényelmes ágy és puha ágynemű kell. Szállodánktól Önnek megfelelően igényelhet puhább vagy kemény ágymatracot, illetve plusz párnákat.

Háziállat

Nem kell házi kedvencét otthon hagynia, hiszen a Thermal Hotel Garden Hajdúszoboszló szívesen látja a kutyákat, díjmentesen.

 

 

 

TERMAL HOTEL GARDEN

Kapcsolat

CÉG ADATOK

Név: Pintakol Kft.
Székhely: 4200 Hajdúszoboszló,
Debreceni út 6.
Adószám: 26143037-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-030548
Bankszámla: 11703020-21442324-00000000

Telefonszám

Cím

4200 Hajdúszoboszló,
Debreceni út 6.

© 2021 THERMAL HOTEL GARDEN | Minden jog fenntartva.